⭐️ 60 dagers full returrett | Gratis retur og bytte ⭐️

HOLDNINGSKORRIGERENDE KLÆR FRA ANODYNE®

Holdningskorrigerende klær med 100% fornøyd-garanti

Med holdningskorrigerende klær fra Anodyne® kan du på en enkel og grei måte oppnå en bedre holdning og redusere smerter og spenninger i nakke, skuldre og rygg. Anodyne® holdningskorrigerende klær hjelper deg til å øke din holdningsbevissthet og kan brukes både når du sitter på kontoret, reiser, er aktiv på jobb eller på trening. Anodyne® er en europeisk produsent og distributør av holdningskorrigerende klær med teknologi utviklet av amerikanske AlignMed – verdens eneste produsent av holdningskorrigerende klær som er registrert i den amerikanske mat- og legemiddelmyndigheten Federal Food and Drug Administration (FDA). Anodyne® holdningskorrigerende klær er de eneste i Europa som er CE-merket som medisinsk utstyr (klasse I), og dette er din garanti på at våre produkter oppfyller kravene til medisinsk utstyr.

Medisinsk registrert

Gratis levering på kjøp over 499 NOK

Prøv 100% GRATIS med Klarna

60 dagers full returrett


Posture Shirt 2.0

Holdningskorrigerende klær aktiverer ryggmuskulaturen, skuldrene og skulderbladene uten å hemme eller låse muskler eller ledd. Teknologien bak holdningskorrigerende klær er inspirert av kinesiotape – en behandlingsform som ofte brukes av fysioterapeuter og kiropraktorer til å behandle smerter og spenninger i nakke, skuldre og rygg. Fordeler:

1. Aktiverer og stimulerer muskulaturen

2. Patentert NeuroBand™-teknologi

3. Antimikrobiell behandling

Nettbutikk for menn

Nettbutikk for kvinner

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 med glidelås

Oppnå en bedre holdning og reduser rygg- og nakkesmerter med denne populære Posture Shirt™ 2.0 Zipper – en holdningstrøye med glidelås. Denne versjonen har en gjennomgående glidelås, noe som er spesielt fordelaktig hvis du har problemer med å få stramtsittende klær over hodet. Posture Shirt™ 2.0 Zipper er patentert, godkjent og medisinsk registrert.

Nettbutikk for menn

Nettbutikk for kvinner

Nettbutikk
✓ Spar 10% ekstra på kjøpet