14 dagers full returrett | Gratis retur og bytte

HOLDNINGSKORRIGERENDE KLÆR FRA ANODYNE®

Holdningskorrigerende klær med 100% fornøyd-garanti

Med holdningskorrigerende klær fra Anodyne® kan du på en enkel og grei måte oppnå en bedre holdning og redusere smerter og spenninger i nakke, skuldre og rygg. Anodyne® holdningskorrigerende klær hjelper deg til å øke din holdningsbevissthet og kan brukes både når du sitter på kontoret, reiser, er aktiv på jobb eller på trening. Anodyne® er en europeisk produsent og distributør av holdningskorrigerende klær med teknologi utviklet av amerikanske AlignMed – verdens eneste produsent av holdningskorrigerende klær som er registrert i den amerikanske mat- og legemiddelmyndigheten Federal Food and Drug Administration (FDA). Anodyne® holdningskorrigerende klær er de eneste i Europa som er CE-merket som medisinsk utstyr (klasse I), og dette er din garanti på at våre produkter oppfyller kravene til medisinsk utstyr.

Medisinsk registrert ✓

Dokumentert effekt ✓

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

14 dagers full returrett ✓


Posture Shirt 2.0

Holdningskorrigerende klær aktiverer ryggmuskulaturen, skuldrene og skulderbladene uten å hemme eller låse muskler eller ledd. Teknologien bak holdningskorrigerende klær er inspirert av kinesiotape – en behandlingsform som ofte brukes av fysioterapeuter og kiropraktorer til å behandle smerter og spenninger i nakke, skuldre og rygg. Fordeler:

1. Aktiverer og stimulerer muskulaturen

2. Patentert NeuroBand™-teknologi

3. Antimikrobiell behandling

Nettbutikk for menn

Nettbutikk for kvinner

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 med glidelås

Oppnå en bedre holdning og reduser rygg- og nakkesmerter med denne populære Posture Shirt™ 2.0 Zipper – en holdningstrøye med glidelås. Denne versjonen har en gjennomgående glidelås, noe som er spesielt fordelaktig hvis du har problemer med å få stramtsittende klær over hodet. Posture Shirt™ 2.0 Zipper er patentert, godkjent og medisinsk registrert.

Nettbutikk for menn

Nettbutikk for kvinner

Nettbutikk