⭐️ 60 dagers full returrett | Gratis retur og bytte ⭐️

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Anodyne AS

C/o
Anodyne ApS
P.O. Pedersens Vej 9
8200 Aarhus N
Danmark
Tlf.: +47-21984737
Organisasjonsnummer: 918 583 254

 

Download Angreskjema her

*Du må fylle ut et angreskjema for å kunne benytte angreretten. På angreskjemaet må du gjøre tydelig oppmerksom på at du ønsker å angre kjøpet. Angreskjemaet må fylles ut online og sendes direkte via e-post til info@anodyne.no

Anvendelsesområde
Disse handelsvilkårene gjelder for alle avtaler som er inngått mellom Anodyne AS ("Anodyne”) og deg som forbruker når du legger inn en ordre via www.anodyne.no

Betaling
På Anodyne.no kan du betale med:
- VISA, Mastercard, VISA Electron, Klarna og PayPal

Det tas ikke gebyr for kortbetaling på Anodyne.no. Gebyrer forbundet med betaling med betalingskort, betales av Anodyne®. Beløpet belastes ikke kortet før varene sendes fra Anodynes lager. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet. Alle priser angitt på Anodyne.no er inklusive MVA. Vi tar forbehold om trykkfeil samt prisendringer.


Rabatt ved flerkjøp
Hos Anodyne® får du rabatt ved kjøp av to eller flere produkter samtidig (med unntak av enkelte produkter). Rabatten frafaller dersom du kjøper to proukter og returnerer den ene. Eksempelvis: kjøper du 1 stk. Men’s Posture Shirt og 1 stk. Women’s Alignme BH, så sparer du kr 100,- pr. produkt, dersom de kjøpes samlet. Prisen for disse med rabatt blir altså kr 1798,- (men eksklusiv frakt, hvis du velger Hjemme levering, eller levering til din arbeidsplass) Returner
er du så det ene produktet vil vanlig pris for enkeltkjøp være gjeldende, nu kr 999,- og du vil få refundert 799,- for den ene varen du returnerer. Skulle du kjøpe tre eller flere og kun returnerer et av produktene, så vil naturligvis rabatten for flerkjøp gjelde.


Levering
Leveringen tar 1-4 arbeidsdager fra bestillingsdato. Vi benytter oss av postselskapet Bring ved våre leveranser i Norge. Bring leverer pakken til ditt nærmeste postkontor og du betaler ikke for frakten. Anodyne® tilbyr også levering hjem eller til arbeidsplassen med Bring for et tilleggsgebyr på kr 59,95,- per pakke. Anodyne® forbeholder seg retten til å sende ordren delvis eller samlet. Levering anses skjedd når du har mottatt varen. Dersom din vare er levert ved ditt lokale postkontor og du allikevel ikke henter varen før utløpsfrist for henting utgår, vil alle fraktkostnader knyttet til varen falle på kjøper.

Hvis du angrer på kjøpet (angrerett)
Du har 60 dagers angrerett når du handler på Anodyne.no. Angrefristen løper ut 60 dager etter den dagen du har mottatt varen. Innen 60 dager fra mottak må du gi oss melding om at du angrer på kjøpet. Meldingen skal sendes til info@anodyne.no eller pr. telefon (+47) 2198 4737. I meldingen må du gjøre det klart at du ønsker å benytte deg av angreretten og vil bytte eller oppheve kjøpet. Du kan også velge å benytte vårt standard angrerettskjema og sende dette sammen med returen. Linken finner du sammen med ordrebekreftelsen og nederst på denne siden.

Du kan ikke angre ved bare å nekte å motta varen uten samtidig å gi oss tydelig melding om dette.

Retur/bytte
Du må sende ordren i retur til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter at du har meddelt at du angrer eller ønsker å bytte varen. Anodyne® er ikke forpliktet til å ta tilbake eller bytte varen hvis fristen ikke er overholdt. Anodyne® betaler de direkte utgiftene i forbindelse med retur av varen dersom du bruker adresselappen for pakkeretur som ble sendt sammen med ordren. Ved retur er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig og i original emballasje. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du har mottatt den til varen er levert som retur tilbake til Anodyne® som kvitterer for overdragelsen.

Vi anbefaler at du sender varen i retur (både ved bytte og reklamasjon) ved å bruke adresselappen for returpakke for bytte og retur som ble levert sammen med varen slik at den er forsikret og kan spores. Du har ansvaret hvis pakken ikke når fram til oss. En kvittering på en brevforsendelse er ikke en gyldig dokumentasjon for at pakken er sendt. Anodyne® er ikke ansvarlige for å erstatte varer som ikke når fram til oss, derfor er det viktig at pakken sendes forsikret og at den kan spores. Anodyne® betaler bare for frakten i forbindelse med retur/bytte av din ordre én gang. Hvis du skulle ønske å bytte samme ordre mer enn én gang må du selv betale for utgiften til frakt til oss på den/de påfølgende gangene. Kontakt oss alltid hvis du er i tvil om hvilken type forsendelse du bør velge eller har spørsmål om bytte/retur forøvrig.  

Varens stand når du sender den i retur
Du heftes for eventuell skader og nedsettelse av varens verdi som skyldes annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og den måten den fungerer på. Varen skal leveres tilbake uten sterk lukt av parfyme, tobakksrøyk og lignende, ellers vil den bli avvist. Den må gjerne ha vært vasket når du leverer den tilbake, men tørking i tørketrommel ødelegger klærne og vil føre til at produktet ikke blir refundert eller byttet. Manglende original emballasje kan muligens utgjøre en verdiforringelse, så for å være sikker på å kunne motta alle pengene i retur, anbefales det at varen returneres i sin originale emballasje.

Hvis varen er prøvd utover hva som er beskrevet over, betrakter vi den som brukt, noe som betyr at du når du angrer kjøpet kun får en del eller intet av kjøpesummen i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Tilbakebetaling av kjøpesummen
Hvis du angrer kjøpet får du naturligvis det beløpet du har betalt inn, tilbake. I tilfelle av en skade eller mangel på varen som du heftes for, trekkes dette fra kjøpesummen.

Hvis du benytter angreretten, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringskostnader (dog ikke ekstra kostnader som følge av ditt eget valg av en annen leveringsform enn den billigste form for standardlevering som vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den datoen vi har mottatt melding om din beslutning om å angre denne avtalen. Vi gjennomf sører en slik tilbakebetaling med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har bedt om noe annet.

Vi kan holde tilbakebetalingen tilbake inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du innen da har framlagt dokumentasjon på å ha returnert den.

Hva skal jeg sende med tilbake?
Du skal legge ved en kopi av ordrebekreftelsen. Ekspedisjonen går hurtigere hvis du også fyller ut vårt standard angrerettskjema. Vi mottar verken pakker uten omdeling (med mindre det på forhånd er avtalt) eller pakker sendt pr. etterkrav.

Hvis det er noe galt med varen (reklamasjonsrett)
Den norske forbrukerkjøpslovens regler for mangel på en vare gjøres gjeldende på varekjøp. Dersom det skulle være en mangel på en vare når du handler på Anodyne.no har du 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.

Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget, og at mangelen ikke er oppstått som følge av feil bruk av produktet, alminnelig slitasje eller annen skadeforvoldende atferd med produktet.

Hvor hurtig må jeg reklamere?
Du skal reklamere innen ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fraktkostnader
Er reklamasjonen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen i retur til oss
Når du returnerer varen, bes du opplyse hva problemet er, så detaljert som mulig. Det er ikke et krav, men det letter vår saksbehandling, og minimerer ekspedisjonstiden for reklamasjonen.

Vi mottar verken pakker uten adresselevering eller pakker sendt pr. etterkrav. Du må sende varen som pakke, slik at den er forsikret og kan spores. Du har selv ansvaret for at den når fram til Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlige for å erstatte varer med reklamasjon som ikke når fram, derfor er det viktig at pakken sendes forsikret og at den kan spores. Kontakt oss alltid hvis du er i tvil om hvilken type forsendelse du bør velge.

Husk at varen alltid må sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og husk å få kvittering for sendingen slik at vi kan tilbakebetale dine fraktkostnader.  

Bruk av rabattkoder
Vi kjører av og til rabattkampanjer på eksempelvis Facebook og i samarbeid med partnere, forhandlere eller fysioterapeuter i form av en rabattkode. Rabattkoden må legges inn når du har lagt en vare i innkjøpskurven. Vil du bruke en rabattkode må du være oppmerksom på at du ikke kan benytte rabattkoden på varer som i forveien er til nedsatt pris. Disse er markert med 'tilbud' eller 'rabatt'. Likeledes må du være oppmerksom på at du ikke kan kombinere to eller flere rabattkoder på samme kjøp. Kontakt oss hvis du har spørsmål om bruken av rabattkoder. 


Service mail ved avbrutt kjøp
Vi vil gerne forsikre oss om at din ordre  kommer korrekt frem til oss. Hvis du har forsøkt å gjennemføre et kjøp på Anodyne.no, og kjøpet ble avbrutt på grunn av tekniske feil, eller et kjøp ble avsluttet av deg før registrering av betalingen (med vilje eller ved en feil), vil du motta en service mail fra oss umiddelbart etterpå. Denne service mailen mottar du uavhengig om du har abonneret på et nyhetsbrev eller ikke. Service mailen vil du kun motta en gang etter hvert avbrutte kjøp, og den vil derfor ikke kreve avmelding. Du vil kun motta denne service mailen hvis du har godkjent våre handelsbetingelser innen du har nådd frem til betalingssiden. 

Ansvarsfraskrivelse
Utover angreretten samt reklamasjonsretten påtar Anodyne® seg ikke noe ansvar for varen som er levert. Anodyne® er kun ansvarlig for skade på den leverte varen, såfremt det kan godtgjøres at skaden skyldes feil begått av Anodyne®. Anodyne® er ikke ansvarlig for skader som direkte eller indirekte er forårsaket av en tredjepart. Diverse linker til andre nettsteder på Anodyne.no sin hjemmeside er utenfor Anodynes kontroll og dermed kan ikke Anodyne® på noen måte gjøres ansvarlig for innholdet på de aktuelle sidene.  

Force Majeure
Anodyne® er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket oppfyllelse av avtaler som skyldes force majeure, herunder, men ikke begrenset til krig, opptøyer, opprør, inngrep fra offentlige myndigheter, streiker, lockout, import- og eksportforbud, mangel på arbeidskraft eller noen annen årsak som ligger utenfor Anodynes kontroll og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen av en vare. I slike tilfeller utsettes leveringen i en periode som tilsvarer hindringens varighet, og leveringen til den utsatte leveringstiden anses i enhver henseende for rettidig.  

Hva gjør vi med dine personopplysninger (retningslinjer for personvern)
For at du skal kunne kjøpe produkter, og derved inngå avtale med oss i Anodyne.no trenger vi følgende opplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-post adresse

Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg. Personopplysningene registreres hos Anodyne® og oppbevares i maksimalt fem år, før opplysningene slettes. Når det samles inn personopplysninger via vårt nettsted, sikrer vi at det alltid skjer ved at du avgir ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Kun medarbeiderne hos Anodyne AS har adgang til de opplysningene som registreres om deg.
Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.
Vi sender ikke kundeopplysninger kryptert.
Opplysninger som er avgitt til Anodyne® blir ikke under noen omstendighet videreformidlet eller solgt til tredjeparter, og vi registrerer ingen personsensitive opplysninger.

Som registrert hos Anodyne® har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Anodyne® via: e-post: info@anodyne.no  


Klageadgang
Hvis du vil klage over kjøpet må du rette en henvendelse til Anodyne® hurtigst mulig. Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du levere en klage til forbrukerdomstolen, såfremt betingelsene for dette er oppfylt:
Link til Forbrukerrådet: https://www.forbrukerradet.no

Endringer av handelsvilkårene
Anodyne® forbeholder seg retten til å endre disse handelsvilkårene i det omfang det er nødvendig. Dette kan være for å tilpasse handelsvilkårene endrede lovkrav eller lignende.  

Lovvalg og verneting
Alle tvister mellom Anodyne® og kjøper som ikke lar seg løse i minnelighet, avgjøres ved de alminnelige norske domstolene og ved anvendelse av norsk rett.Oppdatert 23/03/2018

 

✓ Spar 10% ekstra på kjøpet