⭐️ 60 dagers full returrett | Gratis retur og bytte ⭐️

Hvorfor velge holdningsklær fra Anodyne?

Ta godt vare på kroppen din i hverdagen

Mange av oss har stillesittende arbeid, noe som er belastende for kroppen – spesielt nakke, skuldre og rygg. Også fysisk arbeid med mye løfting og skjeve stillinger er tøft for kroppen. Begge deler kan føre til smerter og spenning, noe som kan få store konsekvenser for våre daglige aktiviteter. Ofte kan disse smertene og spenningene dempes ved en bedre kroppsholdning. Det høres veldig enkelt ut, men i praksis kan det være vanskelig fordi vi ikke klarer å holde fokuset på en optimal kroppsholdning. Holdningsklær fra Anodyne® med den patenterte NeuroBand™-teknologien bidrar til å korrigere, støtte og aktivere muskulaturen, noe som fremmer bedre kroppsholdning. Med holdningskorrigerende klær aktiveres musklene i ryggen kontinuerlig, slik at hode, skuldre og skulderblader plasseres i en mer optimal posisjon. Anodyne holdningsklær kan benyttes enten du er stillesittende eller aktiv og kan virke både forebyggende og behandlende på eksisterende smerter og spenninger. Du er ikke fastlåst, og du kan utføre dine daglige gjøremål, akkurat som vanlig."

Holdningsklær som virker

Anodyne® holdningsklær inkluderer både T-skjorter, BH-er og vester, som alle bidrar til en optimal kroppsholdning. Anodyne holdningsklær er utformet slik at de kan passe inn i dine daglige behov og hjelpe deg med smerter og spenninger i nakke, skuldre og rygg. Flere studier viser at Anodyne holdningsklær har den ønskede effekten, som er å skape en bedre kroppsholdning.

Slik virker Anodyne holdningsklær

Hos Anodyne® forhandler vi originale holdningsklær, utformet med den patenterte NeuroBand™-teknologien. Teknologien består av en bestemt kombinasjon av materialer som gjenspeiler muskulaturens sammentrekkende og ettergivende egenskaper og fremmer riktig kroppsholdning. Holdningsklær fra Anodyne er de eneste på markedet som er både FDA-registrert og CE-registrert som medisinsk utstyr, og dette er din garanti for at våre produkter oppfyller kravene til medisinsk utstyr.

Holdnings-T-skjorte

Et av våre mest populære produkter innen holdningstøy er Posture Shirt™ 2.0, som hjelper deg til en bedre kroppsholdning i hverdagen – enten du er aktiv eller stillesittende. Med denne holdningskorrigerende T-skjorten kan du få en bedre kroppsholdning og avlastning i hverdagen, noe som kan redusere nakke-, skulder- og ryggsmerter. Har du vanskeligheter med å ta på deg stramtsittende klær over hodet, f.eks. på grunn av en vond skulder, bør du velge Posture Shirt™ 2.0 Zipper med glidelås, som har de samme egenskapene som Posture ShirtTM 2.0.

Holdnings-BH

Anodyne® holdningsklær inkluderer også våre populære BH-er som avlaster og støtter musklene dine. AlignMe Interactive Bra er en funksjons-BH uten spiler, men med innlegg som kan fjernes. BH-en korrigerer, støtter og aktiverer de øvre ryggmusklene for å fremme en bedre kroppsholdning som kan hjelpe med å lindre og forebygge smerter. Den tette kontakten med huden tjener den patenterte NeuroBand™-teknologien, som gjenspeiler musklenes sammentrekkende og ettergivende egenskaper og fremmer riktig kroppsholdning.

Holdningsvest

Anodyne® holdningsklær inkluderer også vester som er spesielt utviklet for deg som lider av alvorlige nakke-, skuldre- og ryggproblemer, og som har behov for fleksible holdningsklær som kan justeres til ditt komfortnivå. Holdningsvestene har et belte i korsryggen og et bånd i kryss ved skuldrene og ryggen i form av patenterte NeuroBand – som begge kan justeres individuelt for å oppnå maksimal stabilisering. For å få best mulig utbytte av Anodyne holdningsvester, anbefaler vi at du bruker den i samarbeid med fysioterapeut eller en annen profesjonell terapeut.

Holdningsklær av slitesterke og pustende materialer

Anodyne® holdningsklær fremstilles av en unik kombinasjon av spandex, polyester og nylon som gir slitesterke og pustende holdningsklær og bevarer elastisiteten ved bruk. Anodyne holdningsklær har også fått en antimikrobiell behandling, slik at klesplagget er svettetransporterende.

Slik tar du godt vare på dine holdningsklær

For å oppnå lengst mulig levetid, anbefaler vi at Anodyne® holdningsklær vaskes for hånd eller i skånsom maskinvask på maksimum 30 grader. Ikke bruk skyllemiddel siden det ødelegger den beskyttende antimikrobielle behandlingen. Holdningsvestene må kun vaskes for hånd. Bruk aldri tørketrommel.

Kan vi hjelpe?

Dersom du har spørsmål eller er i tvil om størrelse eller funksjon av holdningskorrigerende klær, så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@anodyne.no