Velg størrelse

Velg størrelse

Gratis frakt til pakkehus ✓

Dokumentert effekt ✓

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

14 dagers full returrett ✓

Menn

Konseptet bak holdningstøy for menn

Kinesiotaping metoden er inspirasjonen til holdningstøy. Fysioterapeuter bruker ofte denne metoden for å avlaste spenninger og hjelpe muskulatur til å jobbe hensiktsmessig. Gjennom innovativ teknologi vil holdningstøy aktivere og støtte muskulatur, eksempelvis ved stillesittende statisk arbeid. Patenterte Neaurobands på innsiden av tøyet avlaster og aktiverer muskulaturen og motivere kroppen opp i bedret holdning. Holdningstøy gir en unik følelse og kan være en hjelp i hverdagen for bevisstgjøring av egen holding samt dannelse av gode vaner.

 

Ulik andre løsninger på markedet fratar ikke holdningstøy kroppens naturlige muskelfunksjon, tvert imot så stimuleres muskulaturen, noe som forsterker kontakten mellom hjerne og muskulatur. Vår holdningstøy er laget av materiale av høy kvalitet for å gi deg kontinuerlig effekt, videre er også tøyet luktavstøtende. Anodyne sine holdningsklær er utviklet i samarbeid med kirurger, leger, kiropraktorer, fysioterapeuter og kyndige fagfolk innen nakke og ryggproblematikk. Tøyet er å betrakte som et supplement og ikke en erstatning av tradisjonell behandling, derfor anbefaler vi alle å kontakte sin lege eller en faglig kyndige behandler dersom en sliter med akutt eller varige smerte.


Hvorfor menn bør bruke holdningsklær

Menn som sliter med dårlig holdning eller innaktive muskler i nakke, skuldre og ryggpartiet vil få utbytte av holdningstøy. Holdningstøy skal aktivere, støtte og avlaste muskulatur dersom du befinner deg i en ugunstig posisjon, eksempelvis ved stillesittende arbeid med uønsket lutet holding. Et fokus i utviklingen har vært å beholde og styrke kroppens naturlige muskelfunksjon mens man gir støtte mot en stoltere holdning, derfor passer tøyet som et supplement til tradisjonell behandling.

 

Det å holde seg aktiv er viktig i dagens moderne samfunn, derfor passer holdningstøy til jobb, trening og daglig bruk. Anodyne har som mål å hjelpe befolkningen med bedring av helsen gjennom å tilby innovative produkter med helsebringende effekt. Etter flere års klinisk testing, innovasjon og utvikling er våre produkter i dag verdensledende innen holdningsklær. Tøyet har også blitt svært populære i internasjonale rehabilitering og sportsmiljøer.

 

Selv om holdningsklær er for alle som ønsker bedre holdning er vi alle unike, ta derfor en ekstra titt på instruskjonsvideoene og størrelsesveiledningene for å finne den beste størrelsen for deg. Velkommen til en stoltere hverdag.