Les mer

Les mer

Gratis frakt ✓

Dokumentert effekt ✓

Prøv 100% GRATIS med Klarna ✓

14 dagers full returrett ✓

Kvinner


 

Konseptet bak holdningstøy for kvinner

Anodyne® sine holdningsklær er inspirert av kinesiotaping metoden, en behandlingsmetode som ofte blir brukt av fysioterapeuter for avlastning av spenninger i muskulaturen. I likehet med kinesiotape metoden er vår Women’s Posture Shirt 2.0 og øvrige holdingstøy utviklet i samarbeid med kiropraktorer og fagfolk innen nakke og ryggproblemer.

Unike Neaurobands på innsiden av holdningstøyet aktiverer og jobber med nakke, skuldre og ryggmuskulaturen uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Holdningstøy skal hjelp muskulatur å jobbe hensiktsmessig og er spesielt designet for å motarbeide belastning i statiske posisjoner. Våre holdningsklær er laget av robust materiale av høy kvalitet for å gi deg kontinuerlig støtte og hjelp over tid. Fleksibiliteten i holdningsklærne gjør dem komfortable å ha på seg samtidig som kombinasjonen av materialer minimerer lukt. Holdningsklær betraktes som et supplement og ikke en erstatning til tradisjonell behandling, vi anbefaler derfor at du kontakter din ortoped, kiropraktor, fysioterapeut, manuellterapeut, naprapat eller lege dersom du lider av akutt eller kontinuerlig smerte.

Kvinner som sliter med rygg og spenninger i nakke på grunn av stillesittende statisk arbeid, dårlig holdning eller innaktive muskler kan få utbytte av holdningstøy. I dagens moderne samfunn er det først og fremst viktig å holde seg aktiv, derfor passer holdningsklær både til jobb, trening og daglig

Anodyne® sitt mål er å hjelpe befolkningen med bedre helse gjennom innovative produkter som fungerer. Klinisk testing og flere års utvikling ligger til grunne for at våre produkter i dag er verdensledende innen holdningsklær og er blitt svært populær i internasjonale rehabilitering og sportsmiljøer.

Holdningstøy er for alle som ønsker en stoltere holdning, men siden vi alle er unike anbefaler vi at du tar en ekstra titt på instruskjonsvideoene og størrelsesveiledningene for å finne den beste størrelsen for deg. Velkommen til en stoltere hverdag.