Hos Anodyne® tar vi stolthet i våre produktmerkinger og registreringer, din garanti for at du som kunde investerer i kvalitet og godkjente produkter.

Det finnes kun én type kroppskorrigerende klær som er både FDA (US Federal Food and Drug Administration) og MDR registrert som medisinsk utstyr, nemlig produktene fra Anodyne®. På denne siden kan du lære mer om de ulike registreringene våre produkter, slik som Posture Shirt™, AlignMe BH, SpinalQ, og MyLign Pro har oppnådd.

Registrert hos FDA

Anodyne® er den eksklusive europeiske produsenten av holdningskorrigerende klær med teknologi fra amerikanske Alignmed – den eneste produsenten i verden av holdningskorrigerende klær registrert hos FDA, USAs føderale mat- og legemiddelmyndighet.

MDR-registrert som medisinsk utstyr

I tillegg til registrering hos FDA, er Anodyne® holdningskorrigerende klær med teknologi fra Alignmed MDR-registrert som medisinsk utstyr (klasse l). Dette sikrer overholdelse av EU-lovgivningen for medisinsk utstyr, samt kravene til miljø, helse og sikkerhet. MDR-registreringen er din garanti for at våre produkter oppfyller kravene for medisinsk utstyr: Produsenter skal kunne dokumentere produktets kvalitet, sikkerhet og ytelse Medisinsk utstyr kan kun markedsføres når det er MDR-registrer