Les mer

⭐️ 60 dagers full returrett | Gratis retur og bytte ⭐️

Posture Shirt 2.0 gir deg en hensiktsmessig holdning og overskudd i hverdagen

Enten det er på kontoret, hjemme eller på trening så vil Posture Shirt 2.0 være en hjelp mot overbelastning av nakke, skuldre og rygg. Takket være vår patentert teknologi, samt godt design, vil du få en opplevelse ulik noe annet på markedet. Du vil føle at våre produkter fungerer fra første øyeblikk, men du vil også føle at kroppen bokstavelig talt finner seg til rette i en Posture shirt og gir deg en effekt over tid.   

 

Vår amerikanske produsent Alignmed er verdensledende innen Posture shirts. Vårt fokus på kvalitet og innovasjon har gitt oss en stor kundebase innen kliniske virksomheter, og nå er våre Posture shirts tilgjengelig for alle som trenger hjelp og støtte i hverdagen.


Anodyne Posture Shirt på mand

Unik teknologi i Posture shirts

Anodyne® Posture Shirts har en unik teknologi i tøyet som er en videreutvikling av kinesiotaping metoden. Unike egenskaper i Posture shirts fører til støtte og bevisstgjøring av muskulatur mot en hensiktsmessig holdning. I hovedsak fungerer Posture Shirts innenfor følgende områder:

1. Hensiktsmessig holdning

Ugunstig holdning og belastningsskader er en utfording for mange. Men’s Posture Shirts og Women’s Posture Shirts støtter og bevisstgjør muskulatur mot en mer hensiktsmessig holdning, og er spesielt laget for å motarbeide utfordinger relatert til en stillesittende hverdag. Posture Shirt har en direkte støttende effekt, men man vil også på sikt danne seg gode vaner og bli mer bevisst på egen muskulatur, selv uten tøyet.

2. Et unikt supplement

Det har i utviklingen av Women’s Posture Shirts og Men’s Posture Shirts vært viktig å produsere kvalitetstøy som ikke fratar kroppens naturlige muskelfunksjon, derfor kan ikke våre holdningsklær sammenlignes med statiske plagg og tradisjonelle korsettløsninger. Idrettstjerner i blant annet NBA, NFL, MLB har i lengre tid brukt våre produkter etter anbefaling fra sine fysioterapeuter for å hjelpe dem tilbake i form etter skader. Faktisk bruker store stjerner våre Posture Shirts under drakten sin under kamper på fast basis for å prestere bedre.

3. Bevisstgjør muskulatur
Muskulatur som skal hjelpe kroppen å funksjonere optimalt i hverdagen er avhengig av aktivitet. Vi anbefaler derfor først og fremst at du holder deg aktiv for å holde kroppen sunn og frisk. Våre Posture Shirts vil i tillegg hjelpe deg direkte med avlastning og bevisstgjøring av underutviklede muskler. Women’s Posture Shirts og Men’s Posture Shirts fungerer som et supplement som altså støtter og bevisstgjør muskulatur, spesielt i statisk ugunstige situasjoner. Vi anbefaler deg å ta en prat med din fysioterapeut, kiropraktor eller fagkyndige behandler dersom du er i tvil om at Posture Shirts kan være noe for deg.
 

Vis utvalg

Nettbutikk
✓ Spar 10% ekstra på kjøpet